ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καταναλωτές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, η Βιολογική Αγορά του Νέου Ηρακλείου, θα μεταφερθεί  στην οδό Αντιγόνης από την οδό Ιφιγενείας έως την οδό Φυλής και θα λειτουργεί από τις 14.00 μ.μ έως τις 18.00 μ.μ. με πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα

Response to "ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ"

  • Η λαϊκή δεν έγινε σήμερα διότι δεν χωράει σ’ αυτό τον δρόμο, είναι μάλιστα ένα σημείο πολύ επιβαρυμένο κυκλοφορικά.
    Πολύ κακώς δέχτηκε την μεταφορά εκεί ο Σύλλογος.
    Το Ηράκλειο δεν έχει ανοιχτά σημεία που να εξυπηρετούν για στήσιμο λαϊκής.
    Ήμασταν όλοι αγανακτισμένοι σήμερα, γι΄αυτό και μαζεύτηκαν υπογραφές ώστε να παραμείνει η βιολογική λαϊκή μας εκεί που ήταν, εδώ και είκοσι χρόνια, ένα σημείο βολικό και για τους παραγωγούς και για μας.

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-2-2022 Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ 15-2-2022 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ.
    ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ p.moraitis59@yahoo.gr
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    ΡΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

  • Γιατι το ζητησατε αυτο να αλλαξει τοποθεσια δεν καταλαβαινουμε οι πολιτες πελατες της βιολογικης του Ν.Ηρακλειου. Στις 16/2/22 δεν πραγματοποιηθηκε η λαϊκη λογω της ακαταληλοτητας του χωρου Γιατι μας διαλυσατε την λαϊκη? Ειμαστε συντετριμενοι…

  • Πήγα στο νέο χώρο της αγοράς σας στο Ηράκλειο την περασμένη Τρίτη αλλά λόγω του στενού χώρου δεν ήταν ανοιχτοί οι πάγκοι. Θα θέλατε να επιβεβαιώσετε εάν η αγορά θα ανοίξει στη νέα τοποθεσία στις 22 Φεβρουαρίου; Ευχαριστώ.

  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *