Αναβάλλεται η έναρξη του Οικοσχολείου!

Αναβάλλεται η έναρξη του Οικοσχολείου!

Εξ’ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και της δυσκολίας πρόσβασης στο κτήμα Αρβανίτη, όπου διεξάγεται εδώ και 5 συνεχόμενα χρόνια το Εναλλακτικό Σχολείο Οικολογικής Γεωργίας, η έναρξη των μαθημάτων αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά! Θα είμαστε κοντά σας να σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!

Οικοσχολείο

Tο Εναλλακτικό Σχολείο Οικολογικής Γεωργίας, μετά την επιτυχή πορεία τεσσάρων ετών συνεχίζει με την εκπαίδευση πάνω από 100 καινούργιων βιοκαλλιεργητών, βιο-γεωπόνων και ερασιτεχνών ! Περιμένουμε αιτήσεις μ’ ένα μικρό βιογραφικό με λίγα λόγια για τους λόγους που θέλετε να παρακολουθήσετε τα μαθηματα του Οικοσχολείου! Τα 20 περίπου μαθήματα είναι δωρεάν, και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή μέχρι τέλος του Ιούνη! Ξεκινάμε στις 10 το πρωι μέχρι τις 2 με 3 το μεσημέρι με θεωρία και πράξη! Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Κτήμα Αρβανίτη στα Κιούρκα Αττικής. Το Κτήμα Αρβανίτη θα διαθέσει και ένα μέρος του κτήματος για καλλιέργεια και εξάσκηση από τους μαθητές και τα παραγόμενα προϊόντα θα είναι για δική τους χρήση.

Αιτήσεις στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: oikosxoleio@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο blog: oikosxoleio.wordpress.com και στο τηλ. 6945263929

Το Κτήμα Αρβανίτη και όλοι-ες οι συνεργάτες σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

No comments.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *