Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγορά Βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης. Τι θα κάνει ο Δήμος;

Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγορά Βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης. Τι θα κάνει ο Δήμος;

Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγορά Βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης. Τι θα κάνει ο Δήμος;

Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής επιθυμεί την καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους τους Δήμους της Περιφέρειας που φιλοξενούν -όλα αυτά τα χρόνια 14 συνεχή χρόνια- Αγορές Παραγωγών-Βιοκαλλιεργητών στην Αττική.

Σήμερα, 26.09.2016 το Προεδρείο του Συ.Β.Α.Α. (Πρόεδρος ΔΣ κ. Μαΐστρος Καραμπάσης και Αντιπρόεδρος ΔΣ κ. Ιωάννα Βόλη) συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργο Χατζηδάκη για την εξεύρεση άμεσης κοινά αποδεκτής λύσης για τη συνέχιση της λειτουργίας της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών της Ηλιούπολης.

Το Προεδρείο του Συ.Β.Α.Α. μετά την απόφαση της Γ.Σ. των μελών του Συλλόγου στις 22.09.2016 και προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της η Αγορά Βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης μέχρι την ολοκλήρωση της νομοθεσίας με την υπογραφή της ΚΥΑ για τις Αγορές Παραγωγών και βάσει της ΑΠ590-01.04.2016 απόφασης του Γ.Γραμματέα του Υπ.Α.Α.&Τ. πρότεινε στη Δημοτική Αρχή να παραχωρήσει το κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται στον παράδρομο της Βουλιαγμένης από την οδό Θ. Λουκίδου έως την οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο ύψος των Πολυκλαδικών Σχολείων Ηλιούπολης δίχως χρηματικό αντίτιμο καθώς αυτό όπως και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία των Αγορών Παραγωγών θα διευκρινιστούν από το Νόμο με την ψήφιση της επερχόμενης ΚΥΑ.

Ο Συ.Β.Α.Α. επιθυμεί την άμεση επαναλειτουργία της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης και προτείνει για άλλη μια φορά το χορηγικό ανταποδοτικό μας πρόγραμμα “Αγάπη με το Κιλό”, από το οποίο η Δ.Α. Ηλιούπολης πέραν του οικονομικού οφέλους του προγράμματός μας μπορεί να επωφεληθεί και με πολλούς άλλους, για την κοινωνία, το περιβάλλον και τον άνθρωπο, τρόπους.

Αναμένουμε άμεσα την ανταπόκριση και επίσημη απάντηση της Δ.Α. Ηλιούπολης προκειμένου οι δημότες και καταναλωτές της Ηλιούπολης να μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα – όπως κάνουν εδώ και 14 συνεχή έτη- απευθείας από τους ίδιους τους βιοκαλλιεργητές-μέλη του Συ.Β.Α.Α. κάθε Τετάρτη απόγευμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26.09.2016

Δείτε εδώ την πρόταση της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης
Δείτε εδώ την απόφαση του Γ.Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ για τις Αγορές Παραγωγών
Δείτε εδώ την πρόταση του Χορηγικού μας Προγράμματος "Αγάπη με το Κιλό".

No comments.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *