2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας

Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας που διεξήχθη επιτυχώς από την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βορείου Ελλάδος στο Νέο Πετρίτσι Σερρών .

Το θέμα του συνεδρίου ήταν η διαχείριση των υδάτων πόρων, ενώ συζητήθηκαν και άλλα καίρια θέματα όπως η βιοποικιλότητα, η καινοτομία στην βιολογική γεωργία, το ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο που αφορά και διέπει τους βιοκαλλιεργητές, η προώθηση των συνεταιρισμών καθώς και η βιολογική κτηνοτροφία.

Τον Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής εκπροσώπησε ο κ. Θεόδωρος Αρβανίτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πρωτοστάτης στον αγώνα για την εδραίωση των αγορών παραγωγών, με ομιλία του σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο για τις αγορές.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου ήταν η παρουσία του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ιωάννη Τσιρώνη, ο οποίος χαιρέτησε το συνέδριο και μίλησε σχετικά με τα προβλήματα των παραγωγών και τις εκκρεμότητες του υπουργείου, τις οποίες θα κληθεί να επιλύσει.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τις ομιλίες που έλαβαν χώρα, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Αγροτών Βορείου Ελλάδος

img_7566-large img_7564-large img_7563-large img_7562-large img_7560-large img_7559-large img_7558-large img_7569-large img_7567-large

No comments.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *